Bomen rooien Biesbosch

Loonbedrijf van Kleef heeft een specialiteit, namelijk bomen rooien. Wij rooien bomen vanuit kwekerijen, met onder andere laanbomen, kerstbomen, maar ook planten als Coniferen en Buxus. Daarnaast rooien wij bomen vanuit tuinen en parken. Als een boom ziek is, omgewaaid of hij staat je nieuwe tuinplannen in de weg, dan kan Loonbedrijf van Kleef helpen.

 

De term rooien betekent het compleet uit de grond halen van een boom, met wortels en al. Loonbedrijf van kleef rooit veel bomen uit kwekerijen, tuinen en parken. Dit zijn grote bomen, maar ook planten als Buxus en Coniferen.

 

Met behulp van onze Holmac en Pazzaglia rooimachines kunnen wij zowel kleine als grote bomen rooien. Denk aan bomen met een grote kluit of een omtrek tot wel 45 cm. Doordat onze machines op rupsen staan wordt beschadiging van de bodem voorkomen tijdens het rooien, wat goed is voor de grasmat.

 

Een extra service is het ingazen met jute en draadkorven. Dit is vooral handig als de gerooide bomen na het kluiten moeten worden getransporteerd of lange tijd moeten worden opgeslagen. Onze machines zijn niet alleen bedoeld voor werkzaamheden in de boomkwekerij, maar bijvoorbeeld ook uitermate geschikt voor werkzaamheden in tuinen, of in parken en andere openbare gelegenheden.

Wij werken in de gehele streek Biesbosch. Onder andere in de volgende plaatsen:

  • Dordrecht
  • Sliedrecht
  • Werkendam
  • Drimmelen

Ben je van plan om bomen te rooien en verplanten? Of wellicht coniferen, taxus, rietplanten of andere planten? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bomen verplanten

Het verplanten van bomen is gespecialiseerd werk. Bij het verplanten van een boom wordt de boom losgemaakt van de grond en op een andere plek geplaatst. De ideale situatie om een boom te verplaatsen is door een jaar van te voren te starten met het rondsteken van de kluit. De wortels worden daarbij beschadigd, waardoor de boom nieuwe wortels zal maken. Vervolgens zetten wij machines in die speciaal gemaakt zijn voor het verplanten van bomen. Deze machines zorgen ervoor dat de kluit de best mogelijke kwaliteit behoudt.

Werkwijze

Op de foto’s hieronder zie je de werkwijze van Loonbedrijf van Kleef.

Bomen rooien in de Biesbosch

-

Bomen rooien Loonbedrijf van Kleef

Bomen rooien Biesbosch

Bomen rooien Loonbedrijf van Kleef

-

Bomen rooien Loonbedrijf van Kleef

Bomen rooien & contact

In het kort; voor het rooien van bomen of planten uit kwekerijen of tuinen, ben je bij Loonbedrijf van Kleef aan het juiste adres.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Geïnspireerd geraakt? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.