OVER LOONBEDRIJF VAN KLEEF

Loonbedrijf van Kleef is dé specialist op het gebied van bomen rooien en verplanten, grondbewerking en het onderhoud van gras. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor elk project een passend advies geven.

 

Bij ons ben je op het juiste adres voor alles rondom jouw kwekerij en gazon. Je kunt bij ons terecht voor het rooien en verplanten van bomen, buxus, taxus, kerstbomen en nog veel meer. Wij rooien altijd machinaal. Verder zijn wij gespecialiseerd in cultuurtechniek waaronder grondbewerking, maaien & egaliseren, onkruidbestrijding en gazon onderhoud etc. valt. Daarnaast kun je bij ons terecht voor overige diensten zoals het plaatsen van een beschoeiing, aanleggen van beregening, palen trillen en afrastering plaatsen.

 

We werken met lichte en compacte machines met verschillende werkbreedtes. Deze worden aangedreven door kleine en wendbare trekkers. Zo kunnen we werken in kleine en grote tuinen, bermen en in boomgaarden. Daarnaast beschikken we over een minigraver en gazonmaaiers. 

Met onze diensten staan we klaar voor particulieren, bedrijven, groenvoorzieningsbedrijven en gemeenten.

 

Loonbedrijf Van Kleef is in 2003 opgericht door Henk van Kleef. Daarvoor heeft Henk jarenlange ervaring opgedaan in de boomkwekerij en groenvoorziening. Grastotaal is een onderdeel van Loonbedrijf Van Kleef. Met deze formule zijn wij deskundige in het zaaien en onderhouden van gras. Wij kenmerken ons door deze unieke mix van dienstverlening in combinatie met hoge service.

 

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf. We denken mee met de klant en staan ook buiten de normale werktijden voor je klaar.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Geïnspireerd geraakt bij het kijken van onze projecten? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.