VOOR PARTICULIEREN

Loonbedrijf van Kleef is inzetbaar voor alle groen projecten voor particulieren. Denk hierbij aan het aanleggen van een gazon tot het verplanten van een boom naar een andere plek. Wij rooien en verplanten bomen, doen cultuurtechnisch werk en daarnaast zijn wij inzetbaar voor overige diensten zoals gras zaaien, palen trillen, beschoeiing plaatsen en beregening aanleggen.
Ook kun je bij ons terecht voor diversen vormen van grondbewerking.
Onze machines zijn uitermate geschikt voor grote en kleine tuinen of parken.

 

Is uw grasmat toe aan onderhoud? Neem contact op met Loonbedrijf van Kleef! Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u van dienst zijn met het rooien en verplanten van bomen en overig loonwerk.

VRAAG OFFERTE AAN

BOMEN ROOIEN

Bomen zijn niet alleen mooi, maar daarnaast ook erg goed voor de natuur. Toch kan het voor komen dat een boom op de verkeerde plek staat of te groot wordt. Met behulp van onze Holmac rooimachine kan Loonbedrijf van Kleef gemakkelijk bomen met kluit uitsteken voor particulieren. Rooien, ook wel uitsteken genoemd, betekent het compleet uit de grond halen van een boom met wortels en al. Wij kunnen veel verschillende bomen rooien met onze machines. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Buxus, Taxus, Coniferen of een kerstboom. Doordat onze machines op rupsen staan wordt beschadiging van de bodem voorkomen tijdens het rooien.

 

Ben je van plan om bomen te rooien? Of wellicht coniferen, taxus, rietplanten of andere planten? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk hier onze projecten.

Loonbedrijf van kleef - bomen rooien uitsteken verplanten
Loonbedrijf van kleef - taxus rooien uitsteken verplanten

BOMEN VERPLANTEN

Het verplanten van bomen is gespecialiseerd werk. Bij het verplanten van een boom wordt de boom losgemaakt van de grond en op een andere plek geplaatst. De ideale situatie om een boom te verplaatsen is door een jaar van te voren te starten met het rondsteken van de kluit. De wortels worden daarbij beschadigd, waardoor de boom nieuwe wortels zal maken. Vervolgens zetten wij machines in die speciaal gemaakt zijn voor het verplanten van bomen. Deze machines zorgen ervoor dat de kluit de best mogelijke kwaliteit behoudt.

CULTUURTECHNIEK

Cultuurtechniek is een verzamelnaam voor verschillende technieken die worden gebruikt voor het in cultuur brengen van landoppervlakken en het in cultuur houden daarvan. Het is er vooral op gericht om de grond of bodem blijvend te verbeteren en de gebruikswaarde daarvan te vergroten.

 

Cultuurtechnisch werk bestaat, in het geval van Loonbedrijf van Kleef, uit alle grondwerkzaamheden die bij het aanleggen en onderhouden van openbaar en particulier groen komen kijken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld gras inzaaien, egaliseren, maaien, het bestrijden van onkruid en het spitten, frezen en profileren van de grond.

Loonbedrijf van Kleef - beluchten
Loonbedrijf van Kleef - beschoeiing aanleggen

OVERIGE DIENSTEN

Naast diensten als bomen rooien en verplanten, bieden wij ook overige diensten aan. Dit zijn onder andere beschoeiing plaatsen, beregening aanleggen en palen trillen.

 

Beschoeiing plaaten

Een beschoeiing wordt gebruikt om een hoogteverschil in de grond op te vangen. Een beschoeiing wordt vooral geplaatst bij bijvoorbeeld waterkanten, lage oevers, heuvelachtige terreinen of bij een sloot in de tuin. Loonbedrijf van Kleef komt graag bij je langs om te bekijken welke oplossing bij de situatie past.

 

Beregening aanleggen

Een grasberegeningssysteem is de ideale manier om een grasmat of boom mooi te houden zonder er teveel tijd aan te besteden. De aanleg van een nieuw gazon of het planten van een boom is bijvoorbeeld een mooie gelegenheid om de grasberegening in te graven. Wij leggen eenvoudig een beregeningssysteem bij jou aan. Wat betreft de verschillende soorten sproeiers kunnen wij een passend advies geven, gericht op het project.

 

Palen trillen

Wij zetten zowel houten als betonpalen ter ondersteuning. Trillen is een alternatieve heimethode waarbij we met een trilblok een paal in trilling brengen. Hierdoor verliest de onderliggende grond zijn draagkracht en zakt de paal onder het gewicht van het trilblok en het eigen gewicht de grond in.

LOONWERK VOOR PARTICULIEREN

Loonbedrijf van Kleef is gespecialiseerd in loonwerk. Voor de volgende diensten staan wij voor jou klaar;
Rooien en planten, grondbewerking, gras zaaien, spitten, frezen, beschoeiing plaatsen, beregening aanleggen en palen trillen. 
Wij geven een passend advies voor de situatie van de klant.
VRAAG OFFERTE AAN