PALEN TRILLEN

Het palen trillen is een activiteit die wij voornamelijk uitvoeren in boomkwekerijen en op containervelden. Trillen is een alternatieve heimethode waarbij we met een trilblok een paal in trilling brengen. Hierdoor verliest de onderliggende grond zijn draagkracht en zakt de paal onder het gewicht van het trilblok en het eigen gewicht de grond in. Wij zetten zowel houten als betonpalen ter ondersteuning.

 

Om de palen te kunnen trillen wordt onze minigraver met een trilblok uitgerust. Deze combinatie leent zich ook voor bijvoorbeeld het plaatsen van beschoeiing, trillen van damwanden, etc.

 

Afrastering

Wilt je een afrastering plaatsen, dan kan het palen trillen ook van pas komen. Het plaatsen van een afrastering start bij het plaatsen van palen. Een afrastering plaatsen kan in vele soorten en maten. De manier waarop Loonbedrijf van Kleef dit toepast is door middel van gaas. Er bestaan diverse soorten gaashekwerk. Er zijn zelfs soorten gaas speciaal voor dieren. Denk aan schapen-, ongedierte-, of kippengaas. Een afrastering plaatsen van gaas kan als doel hebben om grote oppervlaktes af te bakenen. Gaashekwerk is de goedkoopste variant hekwerk, zeer eenvoudig, maar wel heel functioneel om grote stukken grond te omheinen.

 

Bekijk hieronder de werkwijze van Loonbedrijf van Kleef.

Loonbedrijf van Kleef palen trillen
Loonbedrijf van Kleef palen trillen
Loonbedrijf van Kleef palen trillen

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Geïnspireerd geraakt bij het kijken van onze projecten? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.