VACATURE ALLROUND MEDEWERKER LOONBEDRIJF

Wie zijn wij?

Loonbedrijf van Kleef in Opheusden is in 2003 opgericht door Henk en Marian van Kleef. Wij zijn specialist in het rooien, kluiten, transporteren en verplanten van o.a. buxus- en fruitbomen. Daarnaast zijn wij met onze formule grastotaal.nl deskundige in het zaaien en onderhouden van gras. Wij kenmerken ons door deze unieke mix van dienstverlening in combinatie met hoge service.

Omdat wij groeiende zijn en onze en hoge mate van service- en dienstverlening willen blijven leveren, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven medewerker die ons hierbij gaat helpen.

Allround medewerker loonbedrijf

16 tot 40 uur per week

Wat zijn jouw taken?

Als Allround medewerker loonbedrijf ben jij dagelijks door het hele land en in de buitenlucht bezig voor onze klanten. Afhankelijk van de opdracht ga je zelfstandig of met collega’s naar de klant om daar het werk uit te voeren. Omdat ons aanbod aan dienstverlening groot is, is jouw werk zeer gevarieerd en afwisselend. Het seizoen bepaalt welke werkzaamheden op de planning staan, hierbij gaat het onder andere om:

– gazons aanleggen bij een particuliere klant;
– bomen met kluit rooien bij de kweker;
– gras zaaien in de groenstroken van de gemeente;
– verplanten;
– gewasbescherming en grondbewerking

Deze werkzaamheden voer je veelal uit met een tractor, kluitenrooier of minigraver voorzien van een speciaal voor de betreffende werkzaamheden geprepareerde machine.

Wat bieden wij jou?

Als medewerker van Loonbedrijf van Kleef word je onderdeel van een klein en hecht team. Je komt bij ons in loondienst en ontvangt een marktconform salaris.

We bieden jou de mogelijkheid jezelf op alle gebieden van onze dienstverlening te ontwikkelen zodat jij zelfstandig en allround inzetbaar wordt. Daarom kun je cursussen volgen en jouw spuitlicentie behalen. Ook het behalen van het BE rijbewijs is mogelijk, zodat jij zelfstandig met bus en oplegger naar de klanten kunt.

Wat heb jij in huis?

Jij bent een gedreven en enthousiaste medewerker die ons gaat helpen onze groeiambities verder te verwezenlijken. Jouw affiniteit en ervaring liggen in de groensector, agrarische sector en/of het loonwerk. Jij bent graag buiten, ongeacht de weersomstandigheden. Het takenpakket is erg divers, daarom houd jij van afwisseling en ben je praktisch en oplossingsgericht. Ook beschik jij over:

– ervaring met een trekker en/of minigraver;
– B-rijbewijs (BE is een pré);
– goede communicatieve vaardigheden;
– flexibiliteit ten aanzien van werktijden én werkdagen.

Hoe kun je reageren?

Zie jij jezelf als onze nieuwe medewerker en heb jij in huis wat hiervoor nodig is? Stuur dan jouw CV en een korte motivatiebrief naar info@loonbedrijfvankleef.nl. Heb je vragen? Neem dan contact op met Henk of Marian van Kleef via 0488-442411.

Of vul hieronder direct uw gegevens in.

    Voeg hier eventueel uw CV toe (jpg, png, docx of pdf):