Kerstbomen rooien

Een paar weken per jaar is het tijd om kerstbomen te rooien. In de kwekerij is het belangrijk om niet te vroeg de kerstbomen te rooien. Kerstbomen hebben er jaren over gedaan om de juiste grootte te krijgen en het is zonde om de boom dood te laten gaan tijdens het rooien. Met behulp van onze Holmac en Pazzaglia rooimachines kan Loonbedrijf van Kleef gemakkelijk bomen rooien. Rooien, ook wel uitsteken genoemd, betekent het compleet uit de grond halen van een kerstboom met wortels en al. Naast kerstbomen kunnen wij ook veel verschillende bomen, Taxus of bijvoorbeeld Coniferen rooien met onze machines. Doordat onze machines op rupsen staan wordt beschadiging van de bodem voorkomen tijdens het rooien.

 

Een extra service is plaatsen van de kerstbomen in een pot. Dit gebeurt direct na het rooien. Dit is vooral handig als de gerooide kerstboom na het kluiten moeten worden getransporteerd of langere tijd moeten worden opgeslagen. Onze machines zijn erg geschikt voor het rooien van bomen in een kwekerij.

 

Heb je een kwekerij en wil je bomen laten rooien? Of wellicht coniferen, taxus, rietplanten of andere planten? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk hier onze projecten.

Werkwijze

Op de foto’s hieronder zie je de werkwijze van Loonbedrijf van Kleef.

VIDEO BUXUS ROOIEN MET KLUIT

-

Loonbedrijf van kleef - fruitbomen rooien uitsteken verplanten

Kerstbomen rooien

Loonbedrijf van kleef - kerstbomen rooien uitsteken verplanten

-

Loonbedrijf van kleef - kerstbomen rooien uitsteken verplanten

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Geïnspireerd geraakt bij het kijken van onze projecten? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.