Beregening aanleggen

Gras beregening aanleggen is de ideale manier om je gazon mooi te houden zonder er teveel tijd aan te besteden. De aanleg van een nieuw gazon is een mooie gelegenheid om de gras beregening in te graven. Wij kunnen eenvoudig een beregeningssysteem bij je aanleggen. De juiste beregening zorgt voor het beste resultaat.

Nieuw en bestaand gazon

Een ingezaaid gazon heeft voldoende water nodig om te ontkiemen en goed te groeien. Daarnaast is gras beregening ook van belang om je gazon mooi en sterk te houden. Bij de aanleg van een nieuw gazon heb je de mogelijkheid om gras beregening aan te leggen.

 

In een bestaand gazon is dit ook mogelijk, maar dan moet je er rekening mee houden dat het gazon beschadigt en deze hersteld moet worden. Door jouw gazon met een ingegraven beregeningssysteem te besproeien zorg je voor een juiste verdeling van water. Het beregeningssysteem is zo in te stellen dat deze het gazon automatisch beregent.

Dit kan Loonbedrijf van Kleef betekenen

Wij beschikken over diverse gereedschappen waarmee wij eenvoudig een beregeningssysteem bij u kunnen aanleggen. Wat betreft de verschillende soorten sproeiers, kunnen wij een passend advies geven, gericht op uw gazon. Wilt u meer informatie of een offerte, klik dan hierboven op de button.

Op de foto’s hieronder ziet u de beregening van gras, aangelegd door Loonbedrijf van Kleef.

Wij beschikken over diverse gereedschappen waarmee wij eenvoudig een beregeningssysteem bij jou kunnen aanleggen. Wat betreft de verschillende soorten sproeiers, kunnen wij een passend advies geven, gericht op je gazon. Wil je meer informatie of een offerte, klik dan hierboven op de button.

Op de foto’s hiernaast zie je de beregening van gras, aangelegd door Loonbedrijf van Kleef.

 

In het kort; voor het aanleggen van gras beregening bent u bij Loonbedrijf van Kleef aan het juiste adres!

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Geïnspireerd geraakt bij het kijken van onze projecten? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.