AFRASTERING PLAATSEN

De meest gebruikelijke manier om je tuin, boerderijtuin of kwekerij af te sluiten en privacy te creëren is het plaatsen van een hekwerk. Een afrastering plaatsen kan in vele soorten en maten en het heeft handige functies. De manier waarop Loonbedrijf van Kleef afrastering toepast is door middel van gaas. Gaas is één van de meest eenvoudige en meestgekozen soorten schutting. Een afrastering van gaas is een sterke, duurzame en onderhoudsvriendelijke afrastering. Daarnaast is het licht in gewicht, makkelijk te integreren en relatief goedkoop. Er bestaan diverse soorten gaashekwerk. Er zijn zelfs soorten gaas speciaal voor dieren. Denk aan schapen-, ongedierte-, of kippengaas. Een afrastering plaatsen van gaas kan als doel hebben om grote oppervlaktes af te bakenen. Gaashekwerk is de goedkoopste variant hekwerk, zeer eenvoudig, maar wel heel functioneel om grote stukken grond te omheinen. Gaas hekwerk is makkelijk te installeren.

 

Palen trillen

Het plaatsen van een afrastering start bij het plaatsen van palen. Door middel van palen trillen worden de palen vastgezet. Trillen is een alternatieve heimethode waarbij we met een trilblok een paal in trilling brengen. Hierdoor verliest de onderliggende grond zijn draagkracht en zakt de paal onder het gewicht van het trilblok en het eigen gewicht de grond in.

 

Loonbedrijf van Kleef komt graag bij je langs om te bekijken welke oplossing bij de situatie past. Wij plaatsen afrasteringen voor zowel particulieren, bedrijven en gemeenten.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Geïnspireerd geraakt bij het kijken van onze projecten? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.