Bomen rooien Zeeland

Bomen rooien in Zeeland is dé specialiteit van Loonbedrijf van Kleef. Niet alleen vanuit tuinen en parken rooien wij bomen, maar ook vanuit grote kwekerijen. Laanbomen, Kerstbomen, planten als Buxus en Coniferen, niets is ons teveel. De term rooien betekent het compleet uit de grond halen van een boom, met wortels en al.

 

Als een boom ziek is, omgewaaid of hij staat je nieuwe tuinplannen in de weg, dan kan Loonbedrijf van Kleef helpen. Met behulp van onze Holmac en Pazzaglia rooimachines kunnen wij zowel kleine als grote bomen rooien. Denk aan bomen met een grote kluit of een omtrek tot wel 45 cm. Doordat onze machines op rupsen staan wordt beschadiging van de bodem voorkomen tijdens het rooien, wat goed is voor de grasmat.

 

Een extra service is het ingazen met jute en draadkorven. Dit is vooral handig als de gerooide bomen na het kluiten moeten worden getransporteerd of lange tijd moeten worden opgeslagen. Onze machines zijn niet alleen bedoeld voor werkzaamheden in de boomkwekerij, maar bijvoorbeeld ook uitermate geschikt voor werkzaamheden in tuinen, of in parken en andere openbare gelegenheden.

Wij rooien bomen in de gehele provincie Zeeland, maar vooral in de volgende plaatsen:

  • Middelburg
  • Vlissingen
  • Goes
  • Terneuzen
  • Hulst
  • Zierikzee
  • Axel
  • Tholen
  • Kapelle

Ook rooien wij bomen onder andere in de provincies Friesland, Noord-Holland, Utrecht, Gelderland en Brabant. Ben je van plan om bomen te rooien en verplanten? Of wellicht coniferen, taxus, rietplanten of andere planten? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bomen verplanten

Het verplanten van bomen is gespecialiseerd werk. Bij het verplanten van een boom wordt de boom losgemaakt van de grond en op een andere plek geplaatst. De ideale situatie om een boom te verplaatsen is door een jaar van te voren te starten met het rondsteken van de kluit. De wortels worden daarbij beschadigd, waardoor de boom nieuwe wortels zal maken. Vervolgens zetten wij machines in die speciaal gemaakt zijn voor het verplanten van bomen. Deze machines zorgen ervoor dat de kluit de best mogelijke kwaliteit behoudt.

Werkwijze

Op de foto’s hieronder zie je de werkwijze van Loonbedrijf van Kleef.

Bomen rooien in Zeeland

-

Bomen rooien Loonbedrijf van Kleef

Bomen rooien Zeeland

Bomen rooien Loonbedrijf van Kleef

-

Bomen rooien Loonbedrijf van Kleef

Bomen rooien & contact

In het kort; voor het rooien van bomen of planten uit kwekerijen of tuinen, ben je bij Loonbedrijf van Kleef aan het juiste adres.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Geïnspireerd geraakt? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.